Stel je hebt een idee. Een idee voor een product maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Begin dan bij deMINIfabriek/Fiberneering want wij hebben alle expertise om jouw idee te toetsen op haalbaarheid en het om te zetten in een écht product. Van klein tot groot, van één tot veel!

Hoe werkt het?

1 – Je neemt contact op met ons. 

phone

038-202 2068

e-mail

info@fiberneering.com

2 – Op basis van je idee maken we vrijblijvend een inschatting of het met 3D printen gemaakt kan worden en kunnen we een indicatie maken van de  kosten. We houden hierbij o.a. rekening met materiaal, omvang en aantal. 

3 – Wanneer je akkoord geeft op de volgende stap gaan we jouw idee in concept uitwerken. Afhankelijk van de kenmerken van het product gaan we direct aan de slag met een 3D model of maken we eerst een schets in 2D op papier.  

4 – Ben je tevreden over het ontwerp dan gaan we het printen. Afhankelijk van het gekozen materiaal varieert de levertijd van 1 werkdag tot ongeveer 3 weken. 

Wil je nog een stap verder? Je kunt je ontwerp zo vaak printen als je wilt: direct of over 10 jaar. Want ook dat is het voordeel van 3D printen!