deMINIfabriek, Fiberneering en 3dprinting.nl bundelen kracht en kennis!

Zwolle ,1 september 2022. Na een jaar van intensief samenwerken gaan 3D print ondernemers Peter Cocu (3dprinting.nl), Jasper Bouwmeester (Fiberneering) en Barry Schulte (deMINIfabriek) samen verder onder de naam Fiberneering.

De drie ondernemingen bleken dermate complementair en versterkend aan elkaar dat het een logische volgende stap is. Door de samensmelting ontstaat een nieuw 3D print bedrijf dat zowel sterk is in het bedenken van oplossingen voor het MKB segment en particulieren als tools en prototyping voor productiebedrijven.

De kracht van Fiberneering zit in de eigen ontwikkelde DLP printers die in 24 uur modellen kunnen printen van ca. 1 meter. Dit in combinatie met de door ons zelf ontwikkelde printharsen maakt Fiberneering een zeer competitieve speler in de groot volume prints. Maar ook voor de hele kleine onderdelen met veel detail kun je er terecht.

Wil je weten of Fiberneering iets voor jou kan betekenen neem dan een kijkje op www.fiberneering.com of neem contact met ons op via: 038 – 202 20 68.

Fiberneering is gevestigd aan de Ceintuurbaan 15 (Polymer Science Park), 8022 AW te Zwolle.

Klant bij deMINIfabriek?
Geen zorgen, alle klantgegevens en productiefiles verhuizen mee.

#3dprint-xxl #art #molds #prototypes #showmodels #enduseproducts #architecture #carbon #optical fiber #verometal