038 - 422 65 86Bezoek op afspraak!
Follow us:

deMINIfabriek

Award (polyamide)

deMINIfabriek

Voor bedrijvennetwerk BKN is deze award ontwikkelt die jaarlijks wordt uitgereikt aan de ondernemer van het jaar.

Read details

Keuken (zandsteen)

deMINIfabriek  , , ,

Voor Keuken- en Kastenbouwer ‘Van Eigen Hand’ printen wij de finale ontwerpen in full-color zandsteen. Op deze manier krijgen hun klanten een optimaal beeld van het ontwerp.

Read details

Tiki beeld (porselein)

deMINIfabriek  , , , ,

Mooi Tiki beeld omgezet tot vaas. Geprint in porselein.

Read details

Puzzel Award (PLA)

deMINIfabriek  , , ,

Voor een van onze opdrachtgevers mochten wij een Award ontwikkelen. De soms complexe samenwerking tussen verschillende partijen moest tot uiting komen in een toegankelijk ontwerp. Er is gekozen voor een beeld dat als 3D puzzel in elkaar gezet moest worden door de ontvanger.

Read details

Manchetknoop (Brons)

deMINIfabriek  , , ,

Deze Manchetknoop is ontworpen door ontwerper Barry Schulte en is gebaseerd op het wapen van de stad Zwolle. Op de foto is de bronzen variant afgebeeld maar met hetzelfde 3D model kan de manchetknoop ook in zilver, goud of messing worden gemaakt. Materiaal: Brons Printtechniek: MultiJet (Verloren Wax methode) Nabehandeling: Assemblage: geen Opmerking: 3D printen van edelmetalen betekent eigenlijk het printen van een wax model.  Na het printen van een wax model wordt deze in gips gegoten. Na het uitharden wordt de wax gesmolten en verwijderd uit de gipsen mal. In de gipsenmal wordt vervolgens een gesmolten edelmataal gegoten. Na het uitharden van het edelmetaal zijn er verschillende nabehandelingen mogelijk om verschillende uitstraling te creëren. De Manchetknoop wordt met de hand gepolijst.

Read details

3D Lamp Zwolle (Polyamide)

deMINIfabriek  , , , , , ,

De 3D lamp van Zwolle is ontworpen door ontwerper Barry Schulte en is geprint in Nylon PA1200 en afgewerkt in een eikenhouten frame. De lamp geeft een sfeervolle indruk van het centrum van Zwolle ook wel de Ster van Zwolle genoemd. Materiaal: Polyamide (poeder) Printtechniek: SLS Nabehandeling: geen Assemblage: monteren eikenhouten frame en fitting/snoer  

Read details

Millitary Armor (Polyamide + E-color)

deMINIfabriek  , , , , ,

Evalan uit Amsterdam had de Nederlandse primeur: een door hun zelf ontwerpen serie Millitary Armors is geprint en nabehandeld met het nieuwe E-color systeem. Dit geautomatiseerde systeem levert een professioneel en consequent eindresultaat dat niet onder doet voor klassieke fabricage. Materiaal: Polyamide (poeder) Printtechniek: SLS Nabehandeling: E-color kleurbehandeling Assemblage: geen

Read details